Російський бігун відреагував на відмову українця Ігоря Цвєтова від спільної фотографії

Російський бігун відреагував на відмову українця Ігоря Цвєтова від спільної фотографії

Російський бігун, дворазовий бронзовий призер Паралімпійських ігор Токіо-2020 Артем Калашян висловився про відмову українського спортсмена Ігоря Цвєтова від спільної фотографії.

4 вересня Сафронов завоював золоту медаль Паралімпіади в бігу на 200 метрів серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату, Калашян став третім, а Цвєтов посів друге місце. Під час нагородження український паралімпієць вже вдруге на іграх відмовився від спільного знімка.

«Дуже задоволений своїм виступом – свій план ми виконали, відібрали перше місце в українця на 100 і 200 м. Його поведінка на нагородження не те щоб нас зачепила, але це негарно було з його боку. Ми спочатку навіть не зрозуміли, що це було, стало неприємно. Потім сфотографувалися з Дімою, і все», – заявив атлет.

30 серпня Квітів взяв срібло на дистанції 100 метрів. Перемогу здобув також Сафронов, а бронза дісталася Калашяну. На церемонії нагородження українець не підійшов до представників Росії, щоб зробити традиційне спільне фото. Цікаво, що Цвєтов заявив, що таким чином він проявив повагу до своєї країни. Однак 7 червня на змаганнях у польському місті Бидгощ представник України зробив спільний знімок з росіянами.

Поділитись