“Манчестер Юнайтед” запропонував “Ювентусу” Роналду

“Манчестер Юнайтед” запропонував “Ювентусу” Роналду

«Манчестер Юнайтед», який ще якийсь час тому не хотів розлучатися з португальським нападником Кріштіану Роналду, запропонував його послуги туринському «Ювентусу».

Про це у своєму Twitter повідомляє журналіст RaiSport Паоло Паганіні. Повідомляється, що англійський клуб хотів включити Роналду до операції з півзахисником туринців Андріаном Рабйо, однак отримав відмову.

При цьому агент Роналду Жорже Мендеш продовжує дзвонити до «Ювентуса», щоб домовитися про угоду. Форвард виступав за туринців з 2018 по 2021 рік.

Роналду повернувся до «МЮ» на початку осені 2021 року. Португалець у сезоні-2021/22 провів у складі «МЮ» 39 матчів, забив 24 м’ячі та віддав 3 результативні передачі. 37-річний форвард неодноразово заявляв, що пріоритетними для нього є титули, але в сьогоднішній ситуації він має сумніви в тому, що клуб готовий до їх завоювання.

За повідомленнями ЗМІ, португалець може продовжити кар’єру у кількох топових клубах. Серед потенційних місць для продовження кар’єри зіркового гравця називають «Челсі», «Атлетіко», «Спортінг» та «Парі Сен-Жермен».

Раніше повідомлялося, що в мережі з’явилося відео, на якому президент мадридського “Реала” Флорентіно Перес був захоплений зненацька вболівальниками “вершкових”. Ті запитали його про підписання португальського півзахисника Кріштіану Роналду. Фанати попросили функціонера повернути футболіста до команди.

Поділитись