Динамо продовжує переможну серію: Кривбас залишився без очок

Динамо продовжує переможну серію: Кривбас залишився без очок

У матчі дев’ятого туру УПЛ «Динамо» обіграло «Кривбас» з рахунком 2:1. Кияни швидко вийшли вперед, але автогол Михавка у першому таймі дав надію гостям.

У дев’ятому турі УПЛ київське «Динамо» зустрілося з «Кривбасом» і здобуло впевнену перемогу з рахунком 2:1. Швидкий гол на 5-й хвилині від Валентина Рубчинського відкрив рахунок, а на 25-й хвилині Буяльський реалізував пенальті, збільшивши перевагу до 2:0. Незважаючи на зусилля гостей, «Кривбас» зумів відіграти один м’яч перед перервою, коли Михавко забив автогол.

Протягом першого тайму «Динамо» домінувало на полі, але після перерви «Кривбас» активізувався. Попри кілька замін, команда Юрія Вернидуба не змогла знайти шлях до воріт суперника, а «Динамо» зберегло свою перевагу до фінального свистка, отримавши чергові три очки.

Голи: Рубчинський 5, Буяльський 25 (пенальті) – Михавко 45+2 (автогол).

Після матчу головний тренер «Кривбасу» прокоментував гру: «Ми знову програли 1:2 «Динамо». Рухаємось далі, будемо готуватись до наступних матчів. Динамо забило два швидких голи в першому таймі, і у нас не все пішло за планом. У другому таймі ми більше хотіли забити, а суперник намагався зберегти результат. Обидві команди мали напівмоменти, але серйозних шансів не було».

Наступний матч «Динамо» відбудеться 19 жовтня проти «Оболоні».

Анастасія Шаповалова, для Нового формату

Поділитись