«Барселона» позбудеться головного тренера після розгрому від «Баварії»

«Барселона» позбудеться головного тренера після розгрому від «Баварії»

Керівництво каталонської «Барселони» планує позбутися нинішнього головного тренера команди Кіке Сетьена після розгрому від «Баварії» (2: 8) в чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ESPN.

Примітно, що рішення змінити наставника було прийнято ще до самої гри. У клубі розраховують запросити фахівця, чиє ім’я і репутація викличуть у гравців повагу. До таких кандидатів відносять екс-футболістів синьо-гранатових Роналда Кумана і Хаві Ернандеса.

14 серпня «Барселона» вперше у своїй історії пропустила вісім м’ячів у рамках Ліги чемпіонів. Поразка від «Баварії» остаточно позбавило каталонців шансу на завоювання трофея в нинішньому сезоні. Вперше з 2014 року гравці команди залишилися без нагород: «Барселона» упустила лідерство в чемпіонаті Іспанії, а також не зуміла пробитися в півфінал Кубка Короля.

Раніше повідомлялося про проблеми Сетьена в спілкуванні з футболістами. За інформацією місцевих ЗМІ, гравці втратили довіру до фахівця. Сам Сетьен це спростовував. Крім того, положенням в клубі незадоволений лідер команди Ліонель Мессі. Аргентинець, чий контракт закінчується влітку 2021 року призупинив переговори про продовження угоди.

Поділитись