Викрадення мешканця Чорноморська: подробиці справи

Викрадення мешканця Чорноморська: подробиці справи

Прокурори прокуратури Одеської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників злочинної групи, які підозрюються у розбійному нападі та викраденні людини (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 146, ч. 3 ст. 289 КК України).

“На початку березня цього року троє чоловіків на одній із вулиць смт Великодолинське Овідіопольського району заблокували авто потерпілого з метою скоєння розбійного нападу. Коли водій вийшов з машини, зловмисники почали наносити йому удари по голові та тулубу. У цей час один з них вистрілив потерпілому у ногу. Подолавши супротив чоловіка, нападники заволоділи його мобільним телефоном та сумкою з документами. Побоюючись бути викритими, негідники вирішили викрасти чоловіка. Спільники вивезли його у багажному відділенні авто до однієї з лісопосадок, де продовжили бити та погрожувати зброєю. В момент, коли зловмисники відволіклись, потерпілому вдалося втекти. Силами правоохоронців регіону трьох членів групи затримано”, – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Одеської області.

Зауважимо, що двоє з підозрюваних раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих насильницьких злочинів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Одеській області за силової підтримки співробітників УСБУ в Одеській області та УСР в Одеській області ДСР НПУ.

Поділитись