На ринках Києва виявили десятки іноземців-порушників

На ринках Києва виявили десятки іноземців-порушників

Прикордонники оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з співробітниками  СБУ та працівниками Державної міграційної служби викрили місця перебування іноземних громадян, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба у четвер, 27 серпня.

Зазначається, що 34 іноземців доставили до Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області для встановлення законності їхнього перебування в Україні.

За результатами перевірки за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» до відповідальності притягнуто 20 іноземців.

Загальна сума накладених штрафів складає більше 100 тисяч гривень. Семеро громадян найближчим часом буде примусово видворено з України.

«Виявлені особи є вихідцями Пакистану, Бангладеш та інших країн та регіонів з високим потенційним міграційним ризиком. Перевірочні заходи продовжуються», – йдеться у повідомленні.

Поділитись