Ведучий Fox News закликав Байдена піти у відставку через «брехню» американському народу

Ведучий Fox News закликав Байдена піти у відставку через «брехню» американському народу

Ведучий телеканалу Fox News Шон Хенніті зажадав, щоб президент США Джо Байден пішов у відставку – він «збрехав» американському народу, обіцяючи залишитися в Афганістані до тих пір, поки всі громадяни не будуть евакуйовані.

«Очевидно, Джо Байден вів мову всім нам відверту брехню. Це виходить за рамки політики – для демократів, республіканців, консерваторів або лібералів», – сказав Хенніті в ефірі.

Ведучий послався на більш раннє інтерв’ю Байдена Джорджу Стефанопулос з телеканалу ABC News 18 серпня – тоді президент заявив, що мета США в Афганістані – вивезти «всіх», включаючи американців, афганських союзників і їх сім’ї.

Хенніті назвав підхід США до ситуації в Афганістані поразкою, «найгіршою зовнішньою політикою» і зажадав звільнити «усіх причетних».

«Давайте припинимо брехати собі прямо зараз. «Талібан – терористичне угруповання. Він [Байден] заявив, що «Талібан» взяв на себе зобов’язання щодо безпечного проходу. Джо, так ти, мабуть, жартуєш … Думаю, у нього суп замість мізків, але напевно хтось в адміністрації пам’ятає 11 вересня 2001 року», – уклав Хенніті.

Напередодні США оголосили про завершення місії в Афганістані. Президент Джо Байден вирішив не продовжувати операцію з евакуації людей з Афганістану, виходячи з рекомендацій американських військових.

Раніше американський генерал підтвердив, що з Афганістану «відвезли не всіх, кого хотіли».

Поділитись