В Авдіївці повідомляють про вуличні бої з окупантами

В Авдіївці повідомляють про вуличні бої з окупантами

Росіяни просунулися до зони забудови Авдіївки, у місті йдуть вуличні бої, а ситуація стала критичною.

Про це заявив головний редактор «Цензора» Юрій Бутусов.

За його даними, російські підрозділи закріпилися на одній із вулиць на північній околиці Авдіївки (прорив РФ до Авдіївки з північного боку вчора підтверджували українські та західні джерела).

«Якщо міряти по прямій, то передові підрозділи ворога знаходяться за півтора кілометри від в’їзду до міста. Два тижні тому ворог зумів зайти на дві вулиці на південній околиці міста. Ситуація критична», – заявив Бутусов.

Проблеми ЗСУ, за його словами, полягають у виснаженні особового складу, боєприпасів та слабкій взаємодії українських підрозділів.

Крім того, росіяни розгорнули полювання на українських операторів дронів. За словами Бутусова, «будь-які споруди та місця встановлення антен зазнають ударів артилерії та бомбардування керованими авіабомбами».

«Дуже шкодить брехня у доповідях на генеральському рівні, бажання самозаспокоювати себе і не дратувати вище керівництво «поганими новинами». А вище керівництво хоче слухати лише позитивну, а не критичну інформацію. Тому немає адекватного реагування на зміни обстановки», – повідомляє Бутусов.

Поділитись