На robota.ua з’являться вакансії НГУ

На robota.ua з’являться вакансії НГУ

Національна гвардія України та robota.ua підписали Меморандум про співпрацю у сфері рекрутингу.

Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії.

У повідомленні йдеться, що нові вакансії допоможуть охочим кандидатам ознайомитися та обрати ту, що найбільше підходить.

«Команда robota.ua продовжує роботу у напрямку вдосконалення системи військового рекрутингу. Ми надаємо НГУ технічні ресурси та знання для створення умов, за яких вмотивовані кандидати можуть самостійно обирати місце служби, а НГУ – безплатно розміщувати необхідну кількість вакансій. Наша спільна мета – разом зробити все можливе для перемоги України»,  – сказав директор з інновацій та керівник спецпроєкту Рекрутинг для захисту України в robota.ua. Сергій Лозко.

У пресслужбі зауважили, що нацгвардія також виконує певні специфічні задачі, які потребують вмотивованих кандидатів. Серед них:

  • Захист критичної інфраструктури.
  • Посилення захисту державного кордону.
  • Застосування мобільних вогневих груп, які підсилюють ППО.
  • Застосування БпЛА.

Також в Національній гвардії є вакансії для психологів та медичних працівників, водіїв та зв’язківців та інших спеціальностей, яких зараз потребують військові.

НГУ впевнена, що співпраця забезпечить прозорість та доступність інформації про їхні вакансіїї та створить зручні умови для пошуку роботи у війську.

Командувач НГУ бригадний генерал Олександр Півненко розповів, що вони поступово адаптують і пробують нові підходи до комплектування.

«Зараз багато змін у технологіях, підготовці й тактиці. І змінюються певні підходи до комплектування. Комунікаційні й рекрутингові елементи спрямовані в першу чергу на те, щоб дати кандидатам зрозумілу інформацію про підрозділ, про його завдання, про підготовку», – зазначив він.

Поділитись