У російському Білгороді пролунало кілька вибухів

У російському Білгороді пролунало кілька вибухів

У Білгороді вночі лунали вибухи.

Про сильні бавовни та спалахи спочатку заявили місцеві жителі, які опинилися налякані тим, що відбувається, а вже вранці інформацію щодо цього підтвердив і губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков, за словами якого, інформація на цей рахунок зараз уточнюється.

Жителі Білгорода повідомляють про те, що вибухи лунали кілька разів. Перший із таких випадків стався під час пуску ракет, про що свідчать відповідні відеокадри, проте, з урахуванням даних губернатора області, ймовірно, мали місце й інші вибухи.

За словами В’ячеслава Гладкова, вибухи сталися сьогодні вранці – за його даними, останні пов’язані з роботою засобів протиповітряної оборони, при цьому Гладков зазначив, що інформація про руйнування та постраждалих зараз потребує уточнень.

«Сьогодні ранок у Білгороді розпочався з кількох вибухів. Спрацювала система ППО. За тими даними, які я маю на цю хвилину, руйнувань і постраждалих немає. Ми ретельно зараз перевіряємо цю інформацію. Як тільки отримаю якусь іншу, обов’язково повідомлю», – повідомив губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков, коментуючи подію.

За словами місцевих мешканців, вибухи були дуже гучними, проте характер останніх залишається невідомим.

Поділитись