У Росії відреагували на загибель військових під час атаки дрона на авто Міноборони

У Росії відреагували на загибель військових під час атаки дрона на авто Міноборони

Атаками дронів Україна провокує Росію на посилення дій у відповідь, заявив перший заступник голови комітету Радфеду з міжнародних справ Володимир Джабаров.

Так він відреагував на загибель військових під час атаки безпілотного літального апарату (БПЛА).

Раніше стало відомо, що дрон-камікадзе атакував автомобіль «Нива» Міноборони Росії у Брянській області. Згідно з попередніми даними, внаслідок того, що сталося, загинули двоє військовослужбовців. На місці працюють екстрені служби.

«Атаками дронів українська сторона провокує нас на посилення наших дій у відповідь. Я думаю, що вони не забаряться», — заявив Джабаров.

Раніше стало відомо, що два безпілотні літальні апарати атакували нафтопереробну станцію в Тверській області. Перший дрон врізався в будівлю маслоцеху, через що стався вибух — було пошкоджено дах та стіну будівлі. Другий безпілотник, що підлетів приблизно за півгодини, впав на землю і вибухнув.

Цього ж дня у Невельському районі Псковської області біля села Литвинове стався вибух. Губернатор регіону Михайло Ведерніков уточнив, що два безпілотники атакували адміністративну будівлю нафтопроводу.

Поділитись