У Польщі заявили, що росіяни продовжують подорожувати світом

У Польщі заявили, що росіяни продовжують подорожувати світом

Антиросійські санкції Заходу не завадили громадянам Росії продовжити подорожувати світом. Про це повідомляється у матеріалі польської радіостанції Radio ZET.

За інформацією ЗМІ, минулого року російські туристи здійснили більше поїздок за кордон, ніж у 2021 році: 22,5 млн. проти 19,2 млн. Зазначається, що в 2023 році ці цифри стануть ще більшими. Також радіостанція наголошує, що найчастіше громадяни РФ відвідували Туреччину, Таїланд, Об’єднані Арабські Емірати, Мальдіви та Єгипет. На думку авторів статті, стимулювання українського туризму є способом збалансувати економічні зв’язки з Російською Федерацією.

Минулого року глава Міністерства закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу заявляв, що республіка з 19 вересня закриє в’їзд для російських громадян, у тому числі тих, хто має шенгенські візи, видані третіми державами. Він зазначав, що так само вчинять Литва, Латвія та Польща, які запровадять заборону з цього моменту. Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба запропонував «запхати» Росію у свої кордони та закрити її на замок.

Поділитись