У Росії стався новий землетрус магнітудою 6,3

У Росії стався новий землетрус магнітудою 6,3

На Камчатці в акваторії Кроноцької затоки стався землетрус магнітудою 6,3. Про це повідомляється на сайті управління МНС у російському регіоні.

За даними міністерства, вогнище землетрусу залягало на глибині 116 кілометрів, епіцентр знаходився за 144 кілометри від Петропавловськ-Камчатського міського округу, де жителі відчули підземні поштовхи магнітудою до 3-4 балів.

Попередньо жертв і руйнувань немає, загроза цунамі не оголошувалась. За даними Камчатської філії Єдиної геофізичної служби Російської академії наук, магнітуда землетрусу склала 5,8.

3 квітня стався потужний землетрус на Камчатці – його магнітуда становила 6,9. Внаслідок перших підземних поштовхів на деяких будинках утворилися тріщини та обвалилася штукатурка, десь упали плити зі стін. У Петропавловську-Камчатському з однієї будівлі впали бетонні уламки, ніхто не постраждав.

Камера всередині магазину з людьми зняла момент потужного землетрусу. На кадрах видно, як під час підземних поштовхів починають трястись полиці, з яких падає товар, а зі стелі летить облицювання. У момент землетрусу в приміщенні були люди.

Поділитись