У росії пригрозили захопленням Києва

У росії пригрозили захопленням Києва

Дмитро Медведєв заявив, що курський наступ матиме «найрізніші наслідки» для керівництва України.

В останні дні вже низка ЗМІ, зокрема західних, написала, що Москва готує масований ракетний удар по урядовому кварталі в Києві.

«Причини та цілі терористичної операції укронацистів у Курській області вже детально та об’єктивно відображені в аналітиці. Це і бажання вигідно показати залишки сил, що вичерпуються, своїм господарям для отримання нової порції грошей і зброї, і спроба розрідити наші бойові порядки на основній лінії протистояння, відтягнувши частину сил у Курськ і Бєлгород, і тимчасове інформаційне перетворення зради на победу. Необхідно отримати серйозний урок із того, що сталося, і виконати те, що НГШ В.Герасимов пообіцяв Верховному Головнокомандувачу – нещадно розгромити та знищити ворога.

Є й ще один важливий політичний та правовий наслідок того, що сталося. З цього моменту СВО має набути відкрито екстериторіального характеру. Це вже не просто операція щодо повернення наших офіційних територій та покарання нацистів. Можна і треба йти на землі поки що існуючої України. До Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Миколаєва. До Києва й надалі. Не повинно бути жодних обмежень щодо якихось кимось визнаних кордонів Українського рейху. І про це тепер можна і треба говорити відкрито, без сором’язливості та дипломатичних реверансів. Терористична операція бандерівців має зняти з цієї теми будь-які табу. Нехай це усвідомлюють усі, включаючи англійські виродки: ми зупинимося тільки тоді, коли вважаємо для себе це прийнятним і вигідним.

Світла пам’ять загиблим: військовим та цивільним, усім, хто потрапив під шквальний вогонь неонацистів. Найкраща пам’ять про них – це ретельно продумана відплата. Одужання всім пораненим», – наголосив Медведєв.

Поділитись