У рф почали погрожувати атаками на країни Заходу

У рф почали погрожувати атаками на країни Заходу

Медведєв закликав атакувати критичну інфраструктуру західних країн і завалити їхній інформпростір фейковими новинами у відповідь на нові санкції.

«Треба щодня намагатися завдати максимальної шкоди тим країнам, які запровадили проти нашої країни та всіх наших громадян ці обмеження. Шкода у всьому, в чому можна нашкодити. Треба і надалі шукати критичні вразливості їхніх економік та бити по них у всіх сферах. Завдавати збитків у всіх місцях, паралізуючи роботу їхніх компаній та державних установ. Знаходити проблеми в їх найважливіших технологіях і нещадно завдавати ударів по них. Буквально знищувати їхню енергетику, промисловість, транспорт, банківські та соціальні послуги. Наводити страх неминучим колапсом усієї критичної інфраструктури», – написав Медведєв.

Також він пригрозив «війною в космосі», передачею зброї («поки» не ядерної) «ворогам західного світу», «дезорганізацією муніципальної влади», «соціальними вибухами» та великою кількістю «фейкових новин».

«Вони кричать про використання нами фейкових новин? Давайте перетворимо їхнє життя на суцільний божевільний кошмар, у якому вони не зможуть відрізнити дику вигадку від реалій дня, інфернальне зло від рутини життя», – радить Медведєв.

Поділитись