У Міноборони розповіли про складнощі на фронті

У Міноборони розповіли про складнощі на фронті

Ситуація на фронті змінюються щогодини. Там тривають наступальні дії. Вони відбуваються так, як це може бути в таких умовах. 

Про це розповіла Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, повідомляє телеграм-канал.

«Наступ – це не так от «сіли і поїхали веред», і це не монтаж, що можна за годину передивитися кіно про всю війну і побачити вже перемогу. Наступ – це тривалий процес, і війна – це довго. Зараз ми бачимо, що наш наступ відбувається. Наприклад, в одному місці пройшли певні рубежі, в іншому – першу лінію оборони. Рухаємося далі», – повідомила Маляр.

Заступниця Міністра оборони зазначила, що війна – це дуже динамічний, активний процес і люди, які воюють відчувають це найкраще.

«Але людина, яка просто читає новини цього не бачить, не відчуває. Їй здається, що нібито усе довго відбувається. Насправді – це дуже динамічний, активний процес і, повірте, людям, які воюють так не здається. У них щогодини змінюються новини, динаміка і ситуація. Там тривають наступальні дії. Вони відбуваються так, як це може бути в таких умовах. У нас є плани, є розуміння, що робити далі», – додала представниця Міноборони.

Наприкінці Маляр наголосила, що наші військові роблять свою роботу якісно.

Поділитись