У Кремлі наголосили на відсутності загрози з боку російських військ для України

У Кремлі наголосили на відсутності загрози з боку російських військ для України

Президент Росії Володимир Путін заявив американському лідеру Джо Байдену, що російські війська нікому не загрожують.

Про це повідомив у неділю, 12 грудня, представник Кремля Дмитро Пєсков у програмі «Москва. Кремль. Путін» на телеканалі «Росія 1»

Прес-секретар президента РФ зазначив, що Путін наголосив на відсутності загрози з боку російських військ, про яку Байден заявляє, «сидячи від нашої території в тисячах км». Пєсков пояснив, що сенс сказаного в тому, що йдеться про територію Росії і про Європу, яка є нашим спільним будинком, тоді як американці знаходяться по той бік океану.

“Звичайно, це нагнітання інформаційної напруженості і так далі, це якраз робиться з метою подальшої такої демонізації Росії та позиціонування Росії як якоїсь сторони потенційного агресора”, – наголосив прес-секретар, коментуючи заяви про нібито загрозу з боку РФ.

Водночас, за словами Пєскова, у розмові з Путіним президент США зазначив, що у разі реального вторгнення російських військ в Україну країна виявиться фінансово ізольованою.

«Так, справді, Байден говорив про те, що якщо буде ось це ефемерне вторгнення в Україну — мабуть, американці самі вже повірили в те, що це не інформаційне вкидання, а справжня правда, тоді Росія буде фінансово ізольована і так далі і тому. подібне», – додав представник Кремля.

Поділитись