У Білому домі назвали час телефонної розмови Путіна та Байдена

У Білому домі назвали час телефонної розмови Путіна та Байдена

Телефонна розмова президентів Сполучених Штатів Джо Байдена та РФ Володимира Путіна стоїть у графіку американського лідера на 23:30 за московським часом.

Як очікується, американський лідер розповість російському колезі про наявність дипломатичних можливостей для зниження напруженості навколо України.

Президент Байден проведе телефонну розмову з президентом Путіним з низки тем, у тому числі про майбутню дипломатичну взаємодію, о 03:30 пополудні (23:30 мск), – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що телефонна розмова між Володимиром Путіним та Джо Байденом 30 грудня відбудеться з ініціативи Москви. Принаймні, запит на діалог було зроблено з російської сторони, заявив представник адміністрації Білого дому.

Президент США Джо Байден розповість російському колезі Володимиру Путіну про наявність дипломатичних можливостей зниження напруження навколо України. Питання — чи виявить Москва до цього інтерес, заявив представник адміністрації Білого дому.

Він додав, що на випадок загострення ситуації в Україні розроблено плани посилення НАТО та його союзників. Йдеться, зокрема, про додаткові поставки озброєння Києву.

Поділитись