Стало відомо про епідемічну обстановку в Збройних Силах України

Стало відомо про епідемічну обстановку в Збройних Силах України

За минулу добу зареєстровано 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у лавах Збройних сил України, всього хворіють 449 осіб. Про це у Facebook повідомляє  командування медичних сил ЗСУ.

“Станом на 10.00 18 серпня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 449 осіб. Всього за час пандемії одужало – 785 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 702 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 86 осіб. За минулу добу зареєстровано 35 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з них у закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 3 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону – 2 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 2 військовослужбовця, Житомирський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець та Рівненський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 26 осіб.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпекузайвими контактами.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись