Сестра Кім Чен Ина розповіла про тяжку хворобу лідера КНДР

Сестра Кім Чен Ина розповіла про тяжку хворобу лідера КНДР

Сестра лідера КНДР, заступник голови відділу ЦК Трудової партії Кореї Кім Йо Чжон заявила, що її брат серйозно захворів під час епідемії «лихоманки» у Північній Кореї, пише The Guardian.

На думку оглядачів видання, вона мала на увазі, що глава республіки міг перехворіти на коронавірус.

«Незважаючи на те, що він був тяжко хворий із високою температурою, він не міг ні на хвилину прилягти, думаючи про людей, про яких йому довелося піклуватися в умовах протиепідемічної війни», — пояснила Кім Йо Чжон.

Також Кім Е Чжон пригрозила південнокорейській владі знищенням у разі спроб занести коронавірус до країни.

«Якщо ворог упиратиметься у таких небезпечних справах, як сприяння проникненню вірусу в нашу країну, ми відповімо на це не лише знищенням вірусу, а й знищенням південнокорейської влади», — зазначила вона.

За словами Кім Е Чжон, КНДР стурбована тим фактом, що коронавірус почав поширюватися з районів, що межують із Південною Кореєю. «Безперечним фактом є те, що одна людина або один предмет, заражений вірусом, може в одну мить заразити багато інших людей і викликати серйозну кризу. Виходячи з цього ми приходимо до висновку, що більше не можемо не помічати безперервний потік сміття з Південної Кореї. Це просто неетичний злочин. Важливо, що південнокорейські маріонетки продовжують вкидати листівки та брудні предмети на нашу територію», — додала вона.

Поділитись