Російські окупанти готують чергову атаку на Авдіївку

Російські окупанти готують чергову атаку на Авдіївку

Російські окупанти готують чергову атаку на Авдіївку.

Зі слів начальника Авдіївської міської військової адміністрації Віталія Барабаша, стало відомо, що по українських позиціях ворог стріляє постійно.

«Тиші там не буває – стрілецькі бої не вщухають ні вдень, ні вночі. Піхота лізе з півдня і з півночі, поки що техніку вони не використовують. Все таки намагаються оточити місто. Є перехоплення, і в їх телеграм – каналах роздувають інформацію, що тепер у них нова ціль – коксохім (Авдіївський коксохімічний завод), що його треба взяти і крапка», – сказав він.
Начальник МВА розповів, що сьогодні зранку відбувся масований обстріл Авдіївки,  десь з 6 ранку, гатили по старій частині міста.
За його словами, внаслідок авіабомбового удару поранено матір і сина відповідно 1938 року та 1951р.н., їх госпіталізовано.
Барабаш розповів, що станом на сьогодні – 1583 цивільних людей залишається в місті. При цьому зазначив, що є певна надія, що частина з них в найближчі дні виїдуть з міста – план евакуації на тиждень розписано.
Гуманітарна ситуація в окупованих селах поблизу Авдіївки дуже складна – допомоги там нема, магазинів немає, а орки виганяють людей з їх домівок, заселяються в їх будинки.

Поділитись