Російські бойові кораблі висунулися у бік найбільшої бази ВМС Великобританії

Російські бойові кораблі висунулися у бік найбільшої бази ВМС Великобританії

Російські бойові кораблі висунулися у бік найбільшої бази ВМС Великобританії, де знаходяться підводні човни.

Російські бойові кораблі здивували королівський флот Великобританії дивними маневрами.

Група з трьох російських військових кораблів, до якої входить танкер «Вязьма», великий протичовновий корабель «Віце-адмірал Кулаков» та ракетний крейсер «Адмірал Устинов», помічено біля узбережжя Великобританії. Крім того, що поява тут російських бойових кораблів стала великою несподіванкою для Великобританії, виявилося, що останні знаходяться неподалік найбільшої бази Королівських ВМС Великобританії, де базуються підводні човни, здатні нести ядерну зброю.

«В даний час група кораблів ВМФ Росії входить до Ірландського моря у випереджувальному режимі. Є очевидні ознаки того, що вони плаватимуть навколо Сполученого Королівства. Серед іншого це може наблизити їх до великої бази підводних човнів Фаслейн. Зрештою маршрут, яким вони йдуть, може все ще проходити через Атлантичний океан або Ла-Манш», – сказано в повідомленні ресурсу «H I Sutton».

Окрім іншого, стало відомо про те, що російські військові кораблі почали робити дивні маневри, то наближаючись, то віддаляючись від Великобританії, хоча з чим саме пов’язане подібне переміщення, поки що залишається невідомим.

Поділитись