Рамзан Кадиров знаходиться в штучній комі – росЗМІ

Рамзан Кадиров знаходиться в штучній комі – росЗМІ

Главу Чечні рамзана кадирова, ймовірно, ввели в штучну кому через процес відторгнення пересадженої нирки, який розпочався кілька днів тому. Його стан вкрай серйозний і у лікарів погані прогнози. Однак у Росії намагаються приховати цю інформацію від громадськості.

Про це написав у соцмережі колишній віце-президент російської нафтової компанії «ЮКОС» леонід невзлін.

За його інформацією, пересадку нирки кадирову робили в ОАЕ лікарі, які вже давно його лікують. Однак його стан різко погіршився незабаром після операції, в московській лікарні його ввели в штучну кому. «Далі не можу гарантувати – лікарі в ЦКЛ констатували вмирання мозку та викликали терміново лікарів з Еміратів. Вони там, і вже чаклують над ним», – написав невзлін.

Нагадаємо, кілька днів тому у ЗМІ почала розганятися тема про те, що кадиров перебуває у тяжкому стані у лікарні. Дехто навіть писав, що він уже помер. Проте вчора представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов в ефірі телемарафону повідомив, що ставленик кремля перебуває у тяжкому стані та його можлива смерть стане проблемою для Москви.

«Стосовно Кадирова, на жаль, немає крапки у цьому питанні, але інформація про кому справді була. Не будемо підтверджувати, але констатуємо, що важкий стан, і це те, що сьогодні можна стверджувати точно. Іншої достеменно перевіреної інформації, якою можна апелювати, зараз немає, важкий стан можемо підтверджувати. І, звичайно, це матиме наслідки не лише для Чечні, але й для Північного Кавказу і загалом архітектури режиму Путіна», – сказав Юсов.

Поділитись