Путін назвав головну відмінність Байдена від Трампа

Путін назвав головну відмінність Байдена від Трампа

Президент Сполучених Штатів Джо Байден сильно відрізняється від глави 45-ї американської адміністрації Дональда Трампа, заявив російський лідер Володимир Путін в інтерв’ю телеканалу NBC.

Глава російської держави, слова якого були наведені на англійській мові, зазначив, що «президент Байден, звичайно, сильно відрізняється від Трампа». Путін констатував, що Байден є кар’єрним політиком.

«Він фактично все доросле життя займався політикою», – наводить слова президента Росії ЗМІ.

Путін допустив, що у Байдена можуть бути «деякі переваги, деякі недоліки». Російський лідер також висловив надію на те, що «з боку чинного президента США не буде імпульсивних кроків».

При цьому президент Росії підкреслив, що поважає 45-го американського лідера Дональда Трампа. «Навіть зараз я вважаю, що колишній американський президент пан Трамп – неординарна особистість, талановита людина, інакше він не став би президентом США», – зазначив російський лідер.

«Він – яскрава особистість. Він може подобатися вам чи ні. Але він прийшов не з американського істеблішменту, він не був частиною великої політики до цього, і декому це подобається, деяким ні, але це факт», – додав Путін.

Раніше він констатував, що російсько-американські відносини досягли найнижчої точки за останні кілька років. В адміністрації Байдена повідомили, що на саміті в Женеві хочуть знайти шляхи просування американо-російських відносин вперед.

Путін і Байден планують зустрітися в Женеві 16 червня. Очікується, що сторони обговорять питання стратегічної стабільності, боротьбу з пандемією, міжнародний порядок і регіональні конфлікти.

Поділитись