Приватний детектив знайшов винних у катастрофі MH17

Приватний детектив знайшов винних у катастрофі MH17

Приватний детектив з Німеччини Йозеф Реш з’ясував, хто збив малайзійський «Боїнг» над Донбасом, і збирається оприлюднити цю інформацію.

Про це він сам розповів РІА Новини. Реш вів розслідування катастрофи рейса MH17 за приватним замовленням, а свої відомості про винуватців авіакатастрофи почерпнув від інформатора, який вийшов на нього сам в 2015 році.

«Він мені розповів деякі речі», – запевнив детектив.

Він відмовився розповісти хоча б про одну з них, пообіцявши, що всі вони незабаром будуть оприлюднені. За словами німця, він ще не передавав інформацію Спільнії слідчій групі, яка веде офіційне розслідування причин трагедії, але має намір зробити це найближчим часом.

При цьому Реш не виключив, що ССД відмовиться долучити його відомості до своїх. Результати розслідування самої Спільної слідчої групи Йозеф Реш відмовився оцінювати, тому що вважає розслідування політичним.

Раніше ССД назвала винуватцями катастрофи малазійського «Боїнга» над Донбасом росіян Ігоря Стрєлкова, Олега Пулатова, Сергія Дубинського і українця Леоніда Харченка, а Росію – причетною до цього.

Поділитись