Порошенко звернувся до Зеленського із проханням

Порошенко звернувся до Зеленського із проханням

Колишній президент України Петро Порошенко попросив українського лідера Володимира Зеленського випустити його до Нідерландів.

Він має намір виступити на конгресі та саміті Європейської народної партії.

«Після того, як абсолютно незаконно було зірвано мою поїздку до складу офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО, де я мав намір відстоювати надання Україні ПДЧ на саміті Альянсу цього року, сподіваюся, що висновки зроблено і ніхто вже не перешкоджатиме моєму виїзду до Роттердама», – написав Порошенко у своєму telegram-каналі.

Порошенко заявив, що збирається поїхати на конгрес та саміт Європейської народної партії і має офіційне запрошення та оформлене відрядження за підписом голови Верховної ради України. За його словами, окрім виступів плануються зустрічі з керівниками Євросоюзу, лідерами європейських партій та урядів країн.

Раніше Порошенко намагався виїхати до Польщі, але його затримали. Депутат партії колишнього глави держави «Європейська солідарність» Ірина Геращенко повідомила, що офіційне розпорядження щодо його виїзду вважали підробленим.

Поділитись