Поліцейський з пістолетом Януковича продавав наркотики у Києві. ФОТО

Поліцейський з пістолетом Януковича продавав наркотики у Києві. ФОТО

Правоохоронці затримали на збуті наркотиків співробітника слідчого відділу одного з районних управлінь поліції Києва. Про це повідомляє столична прокуратура в п’ятницю, 4 вересня.

Зазначено, що під час досудового розслідування було задокументовано три факти збуту 30-річним інспектором психотропних речовин – амфетаміну і МДМА.

Напередодні після чергового збуту наркотичного засобу поліцейського затримали “на гарячому” і вилучили близько 40 грамів білої порошкоподібної речовини. За словами самого затриманого – це кокаїн, за який він отримав 70 тисяч гривень.

Надалі були проведені обшуки за адресами проживання затриманого, в його службовому кабінеті та в автомобілі. Було вилучено значну кількість наркотичних і психотропних речовин, нарковмісні рослини, електронні ваги, більше тисячі патронів різного калібру і зброю.

Судячи з оприлюднених фотографій, було вилучено нагородний пістолет на ім’я екс-президента Віктора Януковича. Походження всіх цих предметів і речовин зараз встановлюється.

Порушено кримінальну справу за статтею про незаконне виробництво і продаж наркотичних речовин (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Поділитись