Підрозділи повітрянодесантних військ Росії вирушають до Казахстану

Підрозділи повітрянодесантних військ Росії вирушають до Казахстану

Літаки військово-транспортної авіації продовжують перекидання російських військовослужбовців до Казахстану в рамках розгортання в республіці контингенту миротворчих сил ОДКБ.

«Літаками військово-транспортної авіації з аеродромів у Московській, Іванівській, Ульянівській областях продовжується перекидання основних сил російського контингенту миротворчих сил ОДКБ на територію Республіки Казахстан.

Підрозділи Повітряно-десантних військ зі складу російського контингенту миротворчих сил ОДКБ, що здійснили раніше марші, знаходяться на аеродромах навантаження „Чкаловський“, „Іваново-Північний“, „Ульянівськ-Східний“.

Підрозділи ВДВ здійснюють навантаження на літаки військово-транспортної авіації штатної техніки та озброєння», – повідомило Міноборони РФ.

«Підрозділи зі складу російського миротворчого контингенту, які раніше прибули на територію Республіки Казахстан, розпочали виконання поставлених завдань та забезпечення прийому та розгортання основних сил миротворчого контингенту», — додали у відомстві.

Уточнимо, що до Казахстану прямують підрозділи 45-ї окремої бригади спецназу ВДВ (що дислокується в підмосковній Кубинці), а також Іванівського та Ульяновського з’єднань ВДВ.

Поділитись