Підготовка Росії до “вторгнення” на Україну торкнулася навіть Камчатки, – Bloomberg

Підготовка Росії до “вторгнення” на Україну торкнулася навіть Камчатки, – Bloomberg

Підготовка Росії до “вторгнення” на Україну торкнулася навіть Камчатки, де нібито передислокували сили на випадок “глобальної війни”, стверджує американське агентство Блумберг з посиланням на аналітиків.

Коментуючи попередні публікації цього ЗМІ на рахунок “вторгнення”, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков говорив, що низка американських ЗМІ використовується як труба для цілеспрямованої інформаційної кампанії проти Росії.

У новій статті, посилаючись на аналітиків, Блумберг пише, що будь-яке “великомасштабне вторгнення” РФ в Україну навряд чи можливе раніше січня через мулистий ґрунт, теплу погоду та необхідність у додаткових військах.

Агентство стверджує, що країною пройшла передислокація “аж до Камчатки, щоб бути готовими на випадок, якщо конфлікт переросте у більш глобальну війну”, зазначаючи при цьому, що цей регіон розташований поряд з Японією та США.

Як повідомив раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, масові заяви та публікації у західних країнах про підготовку вторгнення Росії в Україну змушують задуматися, що не виключені провокації, ця істерика нагнітається штучно. Глава МЗС РФ Сергій Лавров також заявляв, що київський режим намагається уявити жертвою російської агресії, а президент України Володимир Зеленський не проти піти на провокації.

Поділитись