Окупанти готуються до контрнаступу у вересні

Окупанти готуються до контрнаступу у вересні

Росія змінює тактику “спецоперації” в Україні і у вересні розпочне контрнаступ.

Про це росЗМІ розповів колишній прес-секретар командувача Південного військового округу, полковник запасу Геннадій Альохін.

«Росія розпочне контратаку найближчим часом. Особливо актуально це стало після спроб ЗСУ піти в атаку під Херсоном. Однак триватимуть військові дії на всіх напрямках: на Донбасі, Півдні та у Харківському напрямку. Бої вже йдуть на околицях Соледара, Яковлівки та Сіверська». <…> Сьогодні, від тактики вогневого валу та заняття позицій наша армія перейде до тактики обхватів та проривів», — уточнив він. За його словами, «вересень буде спекотним».

Альохін пояснив, що російські військові мають відбити у ЗСУ 60 км території. Експерт уточнив, що третій армійський корпус, який підійшов до місця битв, оснащений передовою військовою технікою, включаючи танки Т-80, Т-90, бойову машину піхоти (БМП). Крім того, армія РФ оснащена стрілецькою зброєю – автоматами АК-12.

Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про новий масштабний наступ у так званій Донецькій народній республіці (ДНР). Спецназ «Ахмат» та 2-й корпус збройних сил самопроголошеної Луганської народної республіки (ЛНР) розпочали масштабний наступ у кількох районах.

Поділитись