Невідомий відкрив стрілянину по учасникам похоронної процесії у Лондоні

Невідомий відкрив стрілянину по учасникам похоронної процесії у Лондоні

Невідомий влаштував стрілянину по похоронній процесії біля однієї з церков у Лондоні, внаслідок чого шістьох людей було поранено.

«Ми можемо підтвердити, що шестеро людей отримали поранення внаслідок стрілянини на Фінікс-роуд», — йдеться у публікації поліції у Twitter.

Поліція додає, що серед постраждалих є семирічна дівчинка, яка перебуває у лікарні у критичному стані. Ще одна дівчинка 12 років отримала легке поранення в ногу і була виписана з лікарні після того, як їй надали необхідну допомогу. Поранення також отримали чотири жінки 21, 41, 48 та 54 років. Стан трьох із них оцінюється як стабільний, повідомляє Daily Mail.

За попередніми даними, стрілець відкрив вогонь з автомобіля, що рухається в момент, коли на процесії були випущені білі голуби світу, після чого втік з місця події. Поліція веде термінове розслідування за фактом події, зловмисника розшукують, територія біля церкви оточена.

Передбачається, що чоловік цілився в одного із присутніх на церемонії. Також розглядається варіант, що дії зловмисника стали актом помсти.

Поділитись