National Public Radio: Пентагон ігнорує запити команди Байдена

National Public Radio: Пентагон ігнорує запити команди Байдена

З 18 грудня Пентагон не проводив зустрічей з перехідною командою обраного президента США Джо Байдена, повідомив Джейк Салліван, який, ймовірно, стане помічником президента з нацбезпеки.


Салліван поскаржився на те, що «десятки письмових запитів про надання відомостей залишаються нерозглянутими». Люди Байдена «не отримують інформацію про найважливіші питання, пов’язані з військовими операціями». Причиною такої ситуації Салліван назвав «створювані Пентагоном перешкоди». Він зазначив, що після інавгурації нового адміністрації доведеться витрачати час на те, щоб «уважно вивчити позицію» США і «загрози», з якими країна стикається, передає National Public Radio.

Нагадаємо, CNN повідомляє, що Пентагон планує протягом тижня провести три зустрічі з представниками перехідної команди Байдена. Той заявляв, що політичне керівництво в Пентагоні заважає передачі повноважень майбутньої адміністрації США. Така ж ситуація, як стверджує Байден, склалася в адміністративно-бюджетному управлінні Білого дому. В.о. глави Пентагону Крістофер Міллер відкинув звинувачення з боку Байдена.

Поділитись