Нардеп і військовослужбовець виклали відео, в якому нецензурно висловлювалися на адресу Зеленського

Нардеп і військовослужбовець виклали відео, в якому нецензурно висловлювалися на адресу Зеленського

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Софія Федіна разом з військовослужбовцем ЗСУ Марусею Звіробій обговорювали варіанти смерті президента Володимира Зеленського після його візиту до добровольців в Золотому.

Відео, на якому народний депутат і військовослужбовець нецензурно висловлюються на адресу президента, бажаючи йому смерті, опублікувала в Facebook сама Звіробій.

Присвячується сумнівно безсмертному Зеленому лайну! Стрім зі Львова. Реакція на пацанський базар преЗЕдента в Золотому!

Gepostet von Marusya Zvirobiy am Samstag, 26. Oktober 2019

«За розведення у нас тиша, але ось сама маразматичність ситуації … мені б дуже хотілося, щоб зараз під час його перебування там його трішечки накрили, хоча накривають ж вночі, правда?», – каже на відео Федіна.

У свою чергу Звіробій нецензурно заявила, що Зеленському потрібно передати відомості про кількість загиблих і поранених на Донбасі.

“Тобі бажають, сука, щоб ти здох. Ти приносиш таку шкода цій країні, що всі хочуть, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь … Вони підірвуть тебе, я тобі обіцяю, тебе хтось підірве … Я з тобою падло поговорю ще особисто”, – заявляє Звіробій на відео.

Федіна додала, що під час візиту Зеленського на Донбас там «може випадково вибухнути граната».

У фракції «Слуга народу» вже відреагували на відео. Перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко заявив, що вони будуть звертатися в правоохоронні органи.

“Ми справді обурені і будемо просити правоохоронні органи розібратися, і просимо прокоментувати фракцію “Європейська солідарність” цю ситуацію”, – сказав Корнієнко на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп Верховної Ради.

Поділитись