Над Севастополем засоби ППО збивали безпілотні літальні апарати

Над Севастополем засоби ППО збивали безпілотні літальні апарати

ППО окупованого Криму збили небезпечні цілі, що летіли у бік Севастополя.

Засоби протиповітряної оборони начебто відбили наліт безпілотних літальних апаратів на Севастополь. Точну кількість цілей, яку було збито російськими засобами ППО, не уточнюється, проте, на відеокадрах, опублікованих жителями Севастополя та інших районів Криму, можна побачити успішну поразку відразу кількох об’єктів.

На представлених відеокадрах, опублікованих місцевими жителями, можна побачити, як у районі Севастополя успішно уражається безпілотник. Останній, судячи з усього, був знищений зенітною керованою ракетою, про що свідчить сильний спалах у небі, при цьому, як зазначає так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв, російські засоби ППО успішно придушили об’єкти, які становили загрозу.

Крім того, над Севастополем можна було почути і досить дивний вибух, який характеризують мешканці регіону як сирена. Як пояснив “губернатор” міста, не йдеться про сигнал повітряної тривоги, помилково сприйнятий громадянами – це сигнал для приведення засобів протиповітряної оборони в бойову готовність.

«Бачу, як деякі пабліки пишуть, що у Козачці спрацював сигнал повітряної тривоги – звучить сирена. Це пролунав у військовій частині сигнал про режим бойової готовності. Це “внутрішній” сигнал. У разі реальної небезпеки буде включено міське сповіщення всім каналам інформації! Прошу зберігати спокій! Системи ППО відпрацювали у Козачці в районі Мису Херсонес», – заявив Развожаєв.

Скільки всього цілей було вражено засобами ППО за чотири доби протистояння – невідомо.

Поділитись