На Донеччині блокували діяльність наркоугруповання

На Донеччині блокували діяльність наркоугруповання

Стало відомо, що на Донеччині блокували діяльність наркоугруповання.

Як передає “УНН”,   під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області працівниками слідчого управління та управління протидії наркозлочинності ГУ НП в Донецькій області та департаментом внутрішньої безпеки Напцоліції викрито 4 місцевих мешканців, які продавали наркотичні засоби. Зазначається, що серед них був колишній правоохоронець. 

“У ході першочергових слідчих дій встановлено, що у січні 2019 року троє раніше судимі за аналогічні злочини мешканці у віці від 30 до 40 років, вступши у злочинну змову з 43-річним керівником групи, який раніше працював у правоохоронних органах забутували на території м. Костянтинівки та сусідніх містах метадон наркозалежним покупцям”, – повідомили у прес-служби прокуратури Донецької області

Правоохоронці розповіли, , що за 1 гр метадону від покупців, група наркоділків заробляла 2 400 грн. Під час збуту наркотичних речовин оперативним покупцям неправомірні дії усіх наркоділків викрито та задокументовано. Злочинну рупу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За місцями мешкання зловмисників виявлено та вилучено понад 200 гр метадону та грошові кошти понад 7 тис грн, здобуті у ході протиправної діяльності.

На теперішній час тривають першочергові слідчі дії, встановлюються інші причетні особи.

Вирішуються питання щодо повідомлення усім членам групи про підозру та обрання кожному з них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись