На Львівщині заарештували трьох наркоторговців

На Львівщині заарештували трьох наркоторговців

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури оголошено підозру трьом місцевим жителям у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин вчинених за попередньою змовою групою осіб).

«Злочинною діяльністю чоловіки займались упродовж січня-квітня 2019 року. Наркотики і психотропні речовини зберігали за місцем свого проживання. Торгували переважно «бупренорфіном» та «амфетаміном». Під час обшуків, які відбулись 13 травня, правоохоронці виявили у помешканні порошкоподібну речовину, а у одного із злочинців – предмети схожі на зброю та боєприпаси, щодо яких вирішується питання про призначення експертизи», – поінформували також у прокуратурі.

Того ж дня трьом зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. На даний час досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. За вчинення інкримінованих злочинів фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поділитись