Морози відступають: Україну накриє сніг з дощем

Морози відступають: Україну накриє сніг з дощем

Завтра, 29 січня, в Україні хмарно з проясненнями, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці місцями туман. Про це повідомляє Український гідрометцентр.


За даними синоптиків, у вівторок у західних, північних і центральних областях місцями невеликий сніг з дощем, на решті території без істотних опадів; 30 січня, крім більшості західних і східних областей, дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний і південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7°С морозу, вдень від 1°С морозу до 4°С тепла, в південних областях вночі близько 0°, вдень 5-10°С тепла; 29 січня в східних областях і на півночі Лівобережжя вночі 8-13°С морозу, вдень 0-5°С морозу.

У Києві та області 29-30 січня буде хмарно з проясненнями. 29 січня місцями невеликий, 30 січня помірний дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південний і південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7 °С морозу, вдень 0-4 °С тепла.

31 січня -1 лютого без істотних опадів, лише в північних областях 31 січня дощ, вночі з мокрим снігом.

Температура вночі від 3 ° С морозу до 3 ° С тепла, на сході країни 1-7 ° С морозу; вдень 0-6 ° С тепла, в південних областях до 10 ° С.

У Києві та області 31 січня дощ, вночі з мокрим снігом, 1 лютого без істотних опадів. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

Поділитись