Кремлівський диктатор путін зробив чергові провокаційні заяви щодо України

Кремлівський диктатор путін зробив чергові провокаційні заяви щодо України

Путін прокоментував введення військ країн НАТО в Україну, що обговорюється на Заході.

Він заявив, що західні військові перебувають в Україні весь період війни, і якщо вони легалізуються, це не змінить ситуації на полі бою.

«Зараз вони присутні і прямо, у вигляді радників, присутні у вигляді іноземних найманців і зазнають втрат. Але якщо йтиметься про офіційні військові контингенти іноземних держав, то впевнений, це не змінить ситуації на полі бою», – заявив російський божевільний.

Окремо він прокоментував слова Макрона про те, що не має бути «червоних ліній» щодо РФ.

«Щодо тих держав, які говорять про те, що у них щодо росії немає жодних червоних ліній, тоді вони повинні зрозуміти, що і в Росії щодо цих держав теж не буде жодних червоних ліній», – сказав путін.

Він також припустив, що якщо в Україну запровадять польські війська, то вони «не підуть ніколи».

«Якщо, скажімо, польські війська увійдуть на територію України для, як це звучить, прикриття українсько-білоруської, припустимо, кордону або в якихось інших місцях, щоб звільнити українські військові контингенти для участі у бойових діях на лінії зіткнення, то гадаю, що польські війська звідти вже не підуть ніколи», – заявив путін.

Війська США, якщо вони з’являться в Україні, будуть для Москви «інтервенти».

«У США оголосили про те, що вони не збираються вводити війська. Ми знаємо, що таке американські війська на російській території, це інтервенти. Ми так до цього й ставитимемося, навіть якщо вони з’являться на території України. Вони це розуміють», – сказав кремлівський диктатор.

Раніше Путін у своєму посланні Федеральним зборам прямо дав зрозуміти, що Росія завдасть ракетно-ядерного удару тим країнам НАТО, які введуть свої війська в Україну.

Поділитись