Губернатор Білгородської області РФ: ППО відбили атаку на область, але є руйнування

Губернатор Білгородської області РФ: ППО відбили атаку на область, але є руйнування

З настанням темного часу доби, територією населеного пункту Валуйки Білгородської області було завдано численних ударів з боку української території.

За неофіційними даними окупантів, за ніч територією населеного пункту Валуйки було завдано щонайменше 20 ударів.

Внаслідок ударів з боку українського кордону виявилися пошкоджені житлові будинки, електрична підстанція, безліч автомобілів місцевих жителів, при цьому серед мешканців Валуйків є як постраждалі, так і жертви.

«ЗСУ обстріляли Валуйки. Система ППО спрацювала, але є руйнування на землі. Пошкоджено підстанцію, порушено електропостачання міста. Також сталося займання восьми приватних житлових будинків на вул. Шкільна та трьох машин. За попередньою інформацією, один мирний житель загинув. На місці надається медична допомога двом потерпілим. […] У Валуйках повністю відновлено подачу електрики до соціальних закладів та житлових будинків, крім вулиці Шкільної. Тут проводять додаткові оперативні заходи. Нових зруйнованих об’єктів та постраждалих немає, окрім тих, про які повідомляв раніше. Вранці буде продовжено обхід території для того, щоб виявити весь масштаб руйнувань», – повідомив губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков.

Поділитись