Британці розкрили подвійні стандарти вимог НАТО щодо України

Британці розкрили подвійні стандарти вимог НАТО щодо України

Читачі британської газети Daily Express відреагували на заяву про можливість появи російської військової інфраструктури в країнах Латинської Америки, зокрема на Кубі та у Венесуелі.


Користувачі зазначили, що після слів заступника глави МЗС Росії Сергія Рябкова про те, що Москва не може виключати розгортання російської військової інфраструктури за межами Європи, недоречність доводів НАТО щодо права України розміщувати на своїй території сили альянсу стане очевидною.

“Американцям нічого робити в Україні. Вся Центральна Європа вітає цю можливість показати Штатам, наскільки вони зарозумілі і дурні. Я раджу ще й Мексиці, а не лише Кубі, мати російську техніку на своїй землі. Американці заспівають зовсім іншу мелодію вже за дві хвилини” , – Написав коментатор Hey Ho.

“Путін грає в ігри розуму. Стратегічно Росія не має потреби розміщувати ядерну зброю на Кубі. Складність сучасних ракет, розроблених після 60-х років, означає, що близькість, насправді, не є важливим фактором, але політично це викличе невдоволення США”, – Відзначив gooseiscooked.

“Путін має рацію. Якщо Захід наполягає на розміщенні ракет біля кордонів Росії, чому Росія не може відповісти взаємністю? Це протистояння підживлює НАТО. Якби обидві сторони взаємно погодилися гарантувати демілітаризований нейтралітет України та Грузії, проблема була б вирішена. Натомість НАТО присутня в обох” країнах, постачає зброю, розміщує ракети. Що не так із цими людьми”, – висловився Retsdon.

Поділитись