Бренди LVMH запустять виробництво дезінфікувальних засобів для рук

Бренди LVMH запустять виробництво дезінфікувальних засобів для рук

Парфумерні заводи у Франції вирішили виробляти дезінфікуючі засоби для рук. Для цього задіють лінії з випуску духів на підприємствах, де роблять парфумерію для Christian Dior, Givenchy і Guerlain.

Рішення використовувати виробництво в таких цілях прийняв концерн LVMH, повідомила газета The New York Times.

«LVMH буде використовувати виробничі лінії своїх парфюмерно-косметичних брендів для виробництва великої кількості водно-спиртових гелів», – заявили в компанії.

Засоби концерн має намір безкоштовно поставляти в установи охорони здоров’я.

Виробляти санітайзери, уточнило видання CNews, мають намір на заводах, які розташовані недалеко від Орлеана, Шартра і Бове. На них роблять парфум для Christian Dior, Givenchy і Guerlain.

Ініціатива LVMH продовжиться стільки, «скільки буде потрібно». Протягом першого тижня вироблять 12 тонн антисептика, в перспективі обсяг виробництва хочуть наростити.

Концерн LVMH лідирує на ринку предметів розкоші. Він об’єднав під собою 75 брендів одягу, косметики, ювелірних виробів і інших товарів. Володіє LVMH французький бізнесмен Бернар Арно.

За останніми даними ВООЗ, у Франції коронавірусом заразилися 4469 осіб. У країні зафіксовано 91 смертельний випадок. За кількістю хворих держава знаходиться на третьому місці в Європі після Італії та Іспанії.

Поділитись