Байден виявився в епіцентрі скандалу через фото з неповнолітніми

Байден виявився в епіцентрі скандалу через фото з неповнолітніми

Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що в ноутбуці сина кандидата на пост глави держави Джо Байдена були виявлені знімки сексуального характеру з неповнолітніми дівчатками.

Про це пише газета Washington Examiner. За даними видання, адвокат продемонстрував в ефірі телеканалу Newsmax переписку Байдена-молодшого з батьком, яка підтверджує його слова. Руді Джуліані стверджує, що Хантер Байден нібито писав батькові, що вдова його загиблого брата Хеллі Байден звинуватила його в неналежній поведінці з неповнолітніми. Їй не сподобалося, що голий Хантер розмовляв за допомогою відеодзвінка c 14-річною дівчинкою.

Адвокат Дональда Трампа також заявив, що на жорсткому диску комп’ютера Хантера Байдена були знайдені «відверті фотографії» за участю неповнолітніх дівчаток. При цьому він не уточнив, коли велося листування і які саме фотографії були виявлені, однак підкреслив, що всі матеріали передані поліції.

За словами Джуліані, цю інформацію він отримав від господаря ремонтної майстерні, який зробив копію жорсткого диска ноутбука Байдена, принесеного йому для ремонту.

Поділитись