Американські ЗМІ пишуть, що країною досі керує Трамп

Американські ЗМІ пишуть, що країною досі керує Трамп

У Сполучених Штатах з новою силою заговорили про те, що Сонний Джо зовсім не президент, а є лише маріонеткою.

Журналісти Fox News почали наполягати на цій версії після чергового конфузу з Байденом – глава держави не знав про погіршення відносин з Францією після того, як США, Великобританія і Австралія створили новий військовий блок AUKUS за спиною у Парижа.

Увага приділена також тому, що Джо Байден віщає не з Овального кабінету, а відтворив його декорації через дорогу від Білого дому. На телеканалі прозвучало припущення, що Байден не бажає, щоб американці дізналися правду про те, хто насправді вершить долю США.

«Це дозволяє йому читати безпосередньо з монітора, який знаходиться прямо перед ним, і без скла телесуфлера, яке може бути видно в кадрі», – заявив колишній радник Дональда Трампа Стівен Міллер.

На Fox News спробували розібратися, хто ж все-таки керує країною.

Журналісти підкреслили, що Мін’юст, ФБР і армія не зважають на думку Байдена. Вони також нагадали, що Байден не знає про ключові події у зовнішній політиці.

Можливим «куратором» Байдена названий Барак Обама. Нібито саме він керував країною, коли на посаді президента стояв Дональд Трамп. Не виключено, що він продовжує очолювати країну до сих пір.

Втім, хто б не займав місце президента США насправді, він не справляється з ситуацією. Держава продовжує втрачати лідируючі позиції на геополітичній арені, поступаючись пальмою першості Китаю і Росії.

Поділитись