Тайсон Ф’юрі переміг Деонтея Уайлдера в Лас-Вегасі

Тайсон Ф’юрі переміг Деонтея Уайлдера в Лас-Вегасі

Чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі переміг в бою з екс-чемпіоном світу з боксу Деонтеєм Уайлдером.

Матч відбувся на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі в неділю, 10 жовтня.

Британець виглядає явним фаворитом, але все може вирішити один суперудар американця

Британський боксер-важкоатлет Тайсон Ф’юрі нокаутував американця Деонтея Уайлдера в третьому очному бою і відстояв завойований раніше титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Ф’юрі на професійному рингу і здобув 31-ту перемогу в кар’єрі (22-ю – нокаутом). Поразок у Циганського короля не було. Уайлдер зазнав другої поразки в кар’єрі, знову нокаутом і знову від Ф’юрі.

У лютому 2020 року Ф’юрі здобув перемогу над Уайлдером технічним нокаутом в сьомому раунді, виконавши свою клятву нокаутувати американця після нічиєї в грудні 2018 року.

Уайлдер наполягав на тому, що результат матчу-реваншу був заздалегідь спровокований: нібито його вода була отруєна наркотичними речовинами, його кут змовився проти нього і все допомагали Ф’юрі перемогти, в тому числі обтяжуючи його рукавички.

Перед боєм Уайлдер висміяв зовнішній вигляд рукавичок Ф’юрі і пригадав, як суперник їх роблять тяжчими в минулому бою. Але офіційні особи Атлетичною комісії штату Невада (NASC) розрізали по одній рукавичці з кожного комплекту боксерів, щоб перевірити набивання і підтвердили, що рукавички Ф’юрі допущені до використання і не таять у собі нічого незаконного.

Уайлдер лаяв рукавички Ф’юрі і лютому 2020 року, ніби суперник навмисно ускладнює їх, щоб удар був сильніший. На що чемпіон заявив, що в його рукавичках тільки пара важких кулаків. На попередньої бою прес-конференції Ф’юрі пообіцяв Уайлдеру третьої поразки і розповів про одержимість американця.

Поділитись