Ломаченко нокаутував Накатані в дев’ятому раунді

Ломаченко нокаутував Накатані в дев’ятому раунді

Український боксер, екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях і дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко (15-2, 10 КО) переміг технічним нокаутом в дев’ятому раунді японця Масаесі Накатані (19-2, 13 КО) в головній події вечора боксу в Лас Вегасі.

Ломаченко легко скорочував дистанцію в поєдинку з більш високим опонентом і пробивав йому по корпусу і по голові. До середини бою перевага українця стало тотальним, а в дев’ятому раунді Накатані вперше опинився в нокдауні. Після цього він включив режим виживання і продемонстрував дивовижну самурайську стійкість, проте в дев’ятому раунді після чергової серії ударів українця рефері зупинив поєдинок.

У іншому бою вечора казахстанський середньоваговик Жанібек Алімханули переміг технічним нокаутом у восьмому раунді американця Роба Бранта.

Як повідомлялося раніше, російський боксер узбецького походження Батир Ахмедов, який виступає в першій напівсередній вазі, переміг технічним нокаутом у восьмому раунді домініканця Алгеніса Мендеса на вечорі боксу в Атланті.

Поділитись