Глава UFC відреагував на загрозу зірки YouTube відправити його в нокаут

Глава UFC відреагував на загрозу зірки YouTube відправити його в нокаут

Глава Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Дейна Уайт відповів на питання про недавнє висловлювання YouTube-блогера і боксера Джейка Пола, який обіцяв напасти на промоутера при очній зустрічі в Лас-Вегасі.

Ролик з реакцією Уайта доступний в Twitter-акаунті MMA Junkie.

«Пол пообіцяв мене нокаутувати? Взагалі, в цьому є сенс. Мені 52 роки, я в цікавій для його віковій групі. Він же любить побитися з 50-річними», – з посмішкою зазначив Уайт на прес-конференції перед турніром UFC.

«Хочеш на мене напасти? Доведеться зайняти місце в черзі, таких бажаючих набралося чимало. Я давно кажу: ми тут не в білих рукавичках працюємо. Це суворий бізнес. Я і сам наговорив багато чого, тому у мене з цією заявою взагалі ніяких проблем», – додав глава UFC, відповідаючи на питання про загрози з боку зірки YouTube.

Пол поб’ється з колишнім чемпіоном UFC Тайроном Вудлі в поєдинку за правилами боксу. На рахунку блогера вже перемога над екс-бійцем організації і чемпіоном Bellator Беном Аскреном. Пол неодноразово критикував UFC і особисто Уайта за те, що останній недоплачує своїм атлетам в UFC.

Поділитись