Зеленський заявив, що Путін його повністю ігнорує

Зеленський заявив, що Путін його повністю ігнорує

Український президент Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю французькій газеті Le Figaro, що він подавав запит на розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.

У Кремлі розмову не підтвердили – і вона не відбулася.

«Я запросив, коли загинули четверо наших воїнів і двоє були поранені. Я попросив керівника Офісу зв’язатися, я хотів поговорити з Путіним », – зазначив Зеленський.

Пізніше в Кремлі заявили, що запиту з боку української адміністрації не було. Але сам український президент все пам’ятає.

«Мене запитують, чи хоче Росія закінчити війну. На це питання можна відповісти діями: я подзвонив – мені не відповіли», – підкреслив Зеленський.

Також Зеленський відповів на питання, що про нього думає Путін. Він чесно зізнався, що він цього не знає, але для нього не важливо, що про Україну в цілому думає російський президент. Зеленський – не той, кого чекав бачити на посту президент Путін. Зеленський хоче рівноправних відносин з Росією.

«Я поважаю людину і не дивлюся на нього зверху до низу, але і не готовий знизу  до гори дивитися», – сказав Зеленський.

Нинішні відносини з Росією Зеленський не вважає рівноправними, так як Москва підтримує «бойовиків», які посіли на частині території країни.

«Тут до мене в квартиру зайшли якісь гості, яких я точно не запрошував», – провів аналогію Зеленський.

Поділитись