Зеленський проти жорсткого карантину

Зеленський проти жорсткого карантину

Жорсткий карантин може повністю зупинити українську економіку.

Український уряд не планує вводити жорсткий каранин, навіть попри велику кількість хворих, адже це мое остаточно зруйнувати економіку. Володимир Зеленський сам повідомив про це в одному із інтерв’ю, пише ТСН. 

Також президент запевнив, що на даний момент приділяється дуже велика увага медичним закладам. Встановлюється додаткове медичне обладнання, медичне забезпечення контролюється. 

На стадії тестування зараз українська вакцина. Пів року накращі вчені займалися розробкою унікальної вітчизняної вакцини.
“Вона, скажу правду – унікальна. Це не пафос і не популізм. Вона унікальна, тому що не така як інші. У нас є матеріали, що дослідження велись, але не на людях, утім велись. Я не можу говорити сьогодні про терміни, але у будь-якому випадку ви повинні зрозуміти наш підхід: попри на нашу українську вакцину, якщо у когось буде підтверджена вакцина раніше, ми будемо закуповувати, у будь-якому випадку”, – сказав Глава держави.

Нагадаємо, що за минулу добу в Україні зафіксовано 7 053 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд кількості нових хворих за добу. Загалом 322 879 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 043 летальних, 134 898 пацієнтів одужали.

Поділитись