В Японії закликали готуватися до війни з Росією за Курильські острови

В Японії закликали готуватися до війни з Росією за Курильські острови

Читачі японських ЗМІ негативно відреагували на інформацію про розпочаті 26 лютого російських навчаннях на островах Південно-Курильської гряди.

Місцеві жителі закликали готуватися до дій у відповідь військовим маневрам.

«Росія явно готується до війни з нами. Так давайте і ми будемо готуватися до війни з нею! » – написав один з користувачів.

При цьому інший заявив, що може йти мова про «російських планах по захопленню Хоккайдо».

«Ну що, знову почалося ?! Це все провокації щодо Хоккайдо! Владі вже потрібно думати про те, що нам робити, якщо російські напустять на Хоккайдо армаду безпілотних танків і дронів », – підтримали думку співвітчизника.

Деякі заявили, що повернути «північні території» можна тільки війною, оскільки саме так вони і були втрачені. Нічого плекати ілюзії, що ми можемо про щось домовитися з Росією, додав читач, зазначивши, що потрібно проводити військові маневри в безпосередній близькості від країни, «щоб надавати на російських стримуючий ефект».

«Страшно те, що північні острови, що лежать під боком у нас, перетворюються на потужний російський бастіон! … Переговори з Росією, може бути, і потрібно продовжувати. Але набагато ефективніше буде, якщо ми направимо в Росію безліч агентів, які будуть домагатися її розпаду зсередини!» – вважає передплатник.

Інший користувач підкреслив, що Москву «потрібно душити економічно».

Поділитись