В Індонезії виявили бортовий самописець літака Boeing, який розбився в січні

В Індонезії виявили бортовий самописець літака Boeing, який розбився в січні

В Індонезії виявили голосовий самописець лайнера Boeing 737-524 авіакомпанії Sriwijaya Air, який зазнав аварії в акваторії Явансmкого моря в січні, пише Reuters в середу, 31 березня.

За даними агентства, прес-конференція у зв’язку із знахідкою відбудеться в середу о 11:00 за місцевим часом. Міністерство транспорту Індонезії, яке виявило пристрій, відмовилося давати коментар про його стан.

9 січня здійснював рейс Джакарта-Понтіанак Boeing 737-524 пропав з радарів через чотири хвилини після вильоту. На борту знаходилися 62 людини, серед них 56 пасажирів і шість членів екіпажу.

Незабаром місцева влада повідомила про катастрофу лайнера, а очевидці розповіли, що повітряне судно впало в море Яванця. При цьому представники національного пошуково-рятувального агентства повідомили, що наземні служби не отримували аварійних сигналів. Пізніше фахівці виявили на місці катастрофи останки тіл, уламки літака і чорні ящики.

22 січня повідомлялося, що причиною катастрофи літака могли стати несправність системи контролю двигунів і спроба екіпажу її усунути.

Поділитись